Seriekamper uke 20

UKE 20

KL

BANE

HJEMMELAG

BORTELAG

Ons

18.mai

18:30

Bellevue 7C

Sprint Grå

Sprint G12-2

Tor

19.mai

18:30

Bellevue 7A

Sprint Sort

Sprint G12-1

Tor

19.mai

18:30

Vestby Arena

HSV Vestby City

Sprint Grønn

Fre

20.mai

18:15

Eika KG

Eika Hvit

Sprint Hvit

Fre

20.mai

19:30

Eika KG

Eika Grønn

Sprint Blå

Lør

21.mai

13:15

ÅS KG mini 7'er

Ås Rød

Sprint Rød

 


sprintSprint Grå - Sprint G12-II  (2- 4)  4- 4 
Lag: Trym AH, Jarik, Martinus, Markus, Sander, Kasper, Ahil, Trym BK, Jørgen og Anders
Mål: Anders x2, Martinus og Jørgen
Assists: Jørgen, Kasper og Sander
Rapport: Det var en spennende og intens kamp fra første spark. Det bar preg av at det var to Sprintlag som kjente hverandre godt og det var en kamp ingen vile tape. Det eldste Sprintlaget kom best i gang og tok tidlige ledelsen 0-2. Vi hevet oss spillemessig utover i omgangen og fikk etterhvert to scoringer. Slutten på andre omgang var miserabel sett med våre øyne. 2 enkle baklengs i siste minutt gjorde at vi gikk til pause på stillingen 2-4. En liten peptalk i pausen med fokus på humør og spilleglede gjorde susen. De siste 30 minuttene av kampen var vi klart best og dominerte stort i banespill og målsjanser. Vi fikk to flotte scoringer i den andre omgangen, men det kunne fort vært flere. En meget god keeper på det andre Sprintlaget sørget for at det ble poengdeling og 4-4. Alt i alt en godt gjennomført kamp av oss. Vi visste god lagmoral ved å komme tilbake i kampen tre ganger. Ved neste møte håper vi på å ta føringen og holde kampen gjennom!


sprintSprint Sort - Sprint G12-I  (3- 1)  6- 3 
Lag: Jarik, Bendik, Åmund, Jonas, Philip, Harald, Theodor, Nikolai, Julian og Isak J
Mål: Nikolai x2, Philip x2, Harald og Isak J
Assists: Åmund, Harald og Isak J
Stats:
Shots on target: (6- 6)  14- 10
Shots off target: (3- 2)  10- 4
Total attempts: (9- 8)  24- 14
Rapport: De første 10 minuttene så er det 04-laget som styrer kampen, men takket være en god Jarik i mål samt litt flaks med et par stolpetreff, holder vi buret rent i denne perioden. Vi får justert litt og dermed løftet laget høyere i banen. Dette fører til at vi tar over føringen av matchen, og kan gå til pause med en kanskje noe flatterende tomålsledelse etter en relativt jevn førsteomgang. I andre omgang er det ikke noe tvil om hvem som er det beste laget på banen, og unggutta spiller i store perioder ball i hatt med sine eldre klubbkamerater. Veldig gledelig å se den gode variasjonen vi viser i angrepsoppbygning og bevegelse, og et nesten fullsatt Bellevue 7A må ha latt seg imponere over spillet 05-gutta viste.HSV Vestby City - Sprint Grønn  (4- 2)  10- 2  soon
Lag: Erik-José, Kasper, Martinus, Magnus S, Eirik, Håkon, Viktor, Taulant, Isak WK, Adrian og Bror
Mål: Magnus S og Kasper
Assists: Magnus S
Stats:
Skudd på mål: 11
Skudd totalt: 15
Rapport: Til tross for en til tider, spesielt i første omgang, jevn kamp så gikk vi på et stortap mot et veldig godt HSV-lag. Vi slet med farta når de kom på overganger og etter hvert ble det også litt stor avstand mellom lagdelene og mye rom på midtbanen. Til tider var presset på ballfører også for dårlig. Bortsett fra dette spilte gutta mer enn godkjent. Mange gode kombinasjoner, og med stor ro i forsvarsrekka spilte de seg ut av flere farlige situasjoner. Vi hadde også mange gode perioder med stort trykk i gjennvinninga og flere gode overganger der både Isak WK, Adrian, Martinus og Magnus S hadde fortjent et mål til eller flere. Dette var en typisk stang-ut dag hvor ingenting ville inn og ballen konsekvent spratt HSV's vei. Det som var det mest positive i dag, og som vi på sidelinja var stolte av, var at til tross for skuffelsen over resultatet, så stoppet gutta aldri å jobbe, skapet sjanser og være positive. De stod på til siste slutt og var vel nesten best de 10 siste minuttene. Mye positiv prat og ikke en eneste negativ kommentar. De fortjener en stor applaus for holdninger og innsats.


eikaEika Hvit - Sprint Hvit  (1- 3)  3- 7 
Lag: Trym AH, Tristan, Erlend, Sander, Trym BK, Bendik, Jonas, Theodor, Julian og Isak J
Mål: Jonas x5, Nikolai og Julian
Assists: Bendik x2, Nikolai x2, Isak J, Julian og Sander
Stats:
On target: (2- 10)  4- 20
Off target: (0- 7)  2- 12
Totalt: (2- 17)  6- 32
Rapport: Tross et stort spillemessig overtak der vi skapte målsjanser på løpende bånd, klarte gutta aldri å hekte av et hardtkjempde og effektivt hjemmelag, før de siste 20 minuttene av matchen. Eika gikk veldig tøft inn i duellspillet, og med voksenregler, paradoksalt nok, hadde vel et par av Krapfoss-gutta fått fortjent rødt kort. Vi synetes det var bra at ikke gutta ble med på krigen, men fortsatte å trille ball The Sprint Way. En bra gjennomført kamp av gutta, som riktignok burde punktert denne kampen allerede i den første omgangen.


eikaEika Grønn - Sprint Blå  (5- 1)  6- 4 
Lag: Marius, Ole, Niklas, Baba, Leon, Magnus P, Ubayd, Gustav, Gent, Olav, Emre og Mats
Mål: Gent x2, Emre og Baba
Assists: Baba, Mats, Ubayd og Emre
Stats: -
Rapport: Eika gikk til pause med en noe flatterende firemålsledelse. Vi hadde litt marginer i mot, blant annet to stolpetreff. Vi ble i pausen enige om at vi skulle vinne den andre omgangen, noe vi gjorde fullt fortjent. En morsom kamp mellom to lag som står veldig godt til hverandre og en stor takk til Eika sin hyggelige trener, Lars Arne Pettersen, for å spandere vafler og pølser på alle spillerne (og trenerne) etter kampen.


åsÅs Rød - Sprint Rød  (0- 2)  1- 5 
Lag: Lukas, Oliver G, Oliver Z, Jesper, Viktor, Håkon, Magnus S, Eskil, Trym AH, Johannes, Jørgen og Harald
Mål: Magnus S x2, Johannes, Harald og Trym AH
Assists: Trym AH x2 og Harald
Stats:
Skudd på mål: (5) 10
Avslutninger totalt:  (6) 16
Rapport: Strålende kamp av gutta mot et godt Ås-lag. Vi lå kompakt største delen av kampen og spilte oss fint ut av pressede situasjoner. Vi var veldig stødige i det defenseive og tok godt vare på ballen og kom til mange gode overganger. Vi var også ganske flinke til å variere mellom kort/langt og til å vri spillet. Tøffe og sterke alle mann både på egen og motstandernes banehalvdel. Litt for tøffe for Ås sin trener som flere ganger tok av alle spillerne sine og var ute på banen og diskuterte med dommeren, som så vidt vi kunne bedømme var stødig og god. Gutta VAR tøffe i duellspillet, men ikke over kanten eller stygge synes nå vi. Alt i alt en god kamp!