Seriekamper uke 19

UKE 19

KL

BANE

HJEMMELAG

BORTELAG

Man

09.mai

17:45

Bellevue 7C

Sprint Hvit

Ås Grønn

Man

09.mai

18:15

Ekholt KG

Ekholt

Sprint Sort

Tir

10.mai

17:00

Bellevue 7A

Sprint Blå

Ekholt Blå

Tir

10.mai

18:00

Bellevue 7C

Sprint Rød

HSV Soon Rød

Tor

12.mai

18:15

Kirkebygden KG

Vansjø/Svinndal

Sprint Grå

Tor

12.mai

18:00

Bellevue 7C

Sprint Grønn

HSV Soon Grønn


åsSprint Hvit - Ås Grønn (3- 1)  6- 4 
Lag: Trym AH, Jonas, Jørgen, Trym BK, Ahil, Kasper, Sander, Markus, Martinus og Adrian
Mål: Kasper x3, Jonas x2 og Jørgen
Assists: Jonas, Trym BK, Ahil, Kasper og Markus
Rapport: Vi startet kampen meget bra med å produsere ett par store målsjanser. Mot spillets gang tok Ås ledelsen etter noe slurvete forsvarsspill fra vår side. Vi hentet oss fort inn igjen etter gjestenes overraskedende 1-0 scoring. I første omgang produserte vi 12 målsjanser og scoret på 3. Positivt at vi skaper så mye, men vi må jobbe med besluttsomheten foran mål og avslutningene våre. Vi ledet 3-1 til pause. Etter hvilen fortsatte vi å presse Ås og vi skapte 10 målsjanser men scoret bare på 3. Ås yppet seg noe i sluttminuttene med to raske scoringer, men vi holdt stand og når dommeren blåste for full tid var stillingen 6-4 til Sprint Hvit. Alt i alt var dette en god gjennomført kamp i varmen. Vi produserer drøssevis av målsjanser og vi har forholdsvis god kontroll deffensivt hele kampen. Gjenvinning og overgangene våre sitter i perioder meget bra. Litt slurv i den avsluttende fasen gjør at det ikke omsettes i flere scoringer. Gutta skal ha ros for at de jobber godt og er positive med hverandre hele kampen.


ekholtEkholt G12 - Sprint Sort  (3- 1)  3- 5 
Lag: Jarik, Isak J, Julian, Theodor, Harald, Philip, Åmund, Bendik og Anders
Mål: Philip x3 og Harald x2
Assists: Harald x3, Isak J og Julian
Rapport: Vi kom som ofte før, bakpå ut fra start og ligger under 1-3 til pause. Men nok en gang kommer gutta sterkt tilbake igjen og viser enorm lagmoral. Vi hadde fokus på å få til overtall 2v1 og ha kvalifiserte løp, og det var derfor veldig gledelig at vi klarte å skape enormt med 2v1 situasjoner. Av og til var vi gode til å utnytte da pasning og løp kom på riktig tidspunkt. Men vi kan bli enda flinkere til å holde igjen pasningen til vi er nærmere forsvarsspilleren. I 2.omgang kjørte vi over Ekholt. Deres gode keeper holdt dem inne i kampen med syv, åtte høyt kvalifiserte redninger. Bra kamp av gutta!ekholtSprint Blå - Ekholt Blå  (5- 1)  9- 3 
Lag: Marius, Ole, Niklas, Baba, Leon, Ubayd, Gustav, Gent, Mats, Bendik, Emre og Jonas
Mål: Niklas x5, Marius, Ubayd, Bendik og Nikolai
Assists: Emre x3, Jonas x2, Leon, Ubayd
Rapport: -


Sprint Rød - HSV Soon Rød  (6- 2)  9- 4  soon
Lag: Lukas, Magnus S, Taulant, Isak K, Adrian, Bror, Oliver Z, Martinus, Olav, Oliver G og Trym AH
Mål: Magnus S x4, Martinus x3, Trym AH og Isak K
Assists: Trym AH x2, Martinus og Lukas
Rapport: God gjennomført kamp av gutta. I perioder mye bra spill. Når gutta trilla ball skapte de store muligheter. Ryktene sier at Trym AH gjorde det godt som sentral midtbane og at Bror var veldig solid bak i forvaret.


vsVansjø/Svinndal G12 - Sprint Grå  (2- 6)  3- 10 
Lag: Jarik, Håkon, Markus, Nikolai, Ahil, Trym BK, Jørgen, Anders, Åmund og Julian
Mål: Åmund x5, Anders x2, Nikolai, Jørgen og Julian
Assists: Nikolai x4, Anders, Julian, Markus, Trym BK og Åmund
Stats:
Avslutninger på mål: (5- 13)  8- 23
Avslutninger utenfor mål: (1- 2)  4- 4
Totalt: (6- 15)  12- 27
Rapport: Kampen startet i et meget høyt tempo. Hjemmelaget slo mye langt, var aggressive i duellspillet og ga oss lite tid på ballen. Etter femten minutters "krig" var stillingen fortsatt 0-0. Vi fikk etterhvert betalt for at vi var flinkest til å holde på ballen av de to lagene. Spillerne på hjemmelaget ble løpende mye i mellom, og etterhver åpnet det seg større rom som vi utnyttet, og en supereffektiv Åmund kunne noterte seg for hele fem mål på omgangens siste 15 minutter. Hjemmelaget satte inn en ekstra spiller slik man har anledning til når man ligger under med fire mål, og vi spilte over en omgang i undertall, uten at dette påvirket kampbildet. Gutta ble først gjort oppmerksomme på dette etter kampslutt. Oppsummert var dette godt gjennomført kamp spesielt i forbindelse med gjenvinning. Vi klarte utover kampen også å skape og utnytte flere overtallssituasjoner. Vi har litt å gå på når det gjelder defensiv orientering, og noen tellefeil ble det i markeringsspillet, men kanskje ikke så rart når vi var en mann mindre.


Sprint Grønn - HSV Soon Grønn  (1- 2)  4- 4  vestby
Lag: Erik-José, Magnus P, Jesper, Isak J, Viktor, Tristan, Erlend, Magnus S, Eirik, Eskil og Johannes
Mål: Johannes x2, Isak J og Magnus S
Assists: Magnus S
Rapport: Vi har spillet og ballen mest, men blir for unøyaktige på avslutningene. Vi har for mange skudd rett på keeper hvor vi heller bør plassere balle i hjørnet. Soon har seks avslutninger på mål, hvor fire av disse går inn på velplasserte skudd. Vi er det klart beste laget, og når vi klarer å holde leddene samlet og komme etter med alle sammen, er vi gode. Soon slår mye langt og får til lite når vi er konsentrerte, men når vi ikke tar løpene hjem, blir Soon i overtall.