Informasjon før sesongstart for satsningslaget

sp(6.11) Mandag den 12.november starter vi opp med ny sesong. Her følger diverse informasjon rundt 2019-sesongen for satsningslaget.

Uttak av spillertropp til satsningslaget er nå foretatt. Denne finner dere under hovedmenyen til venstre, eller ved å klikke dere inn på en av lenkene under.

Trenerkabalen for neste år er nå ferdiglagt. Hovedtrener Roy får med seg Johan og Vegard Gilseth Andersen hjelpetrenere. Sistnevnte var hovedtrener for Junior sitt KM-lag forrige sesong, og har flere års fartstid som trener for flere av Sprint-Jeløy sine ungdomslag.

Treningsoversikt er også nå klar. Nytt av året er at vi ønsker at dere møter opp (treningsklare) 15 minutter før treningene starter. Er treningen på Bellevue, skal dere dessuten møte opp i garderoben.
Første trening er mandag den 12.november. Da skal dere møte i kjellerstua på klubbhuset kl 16:00 for et lite spillermøte.

Vi er godt i gang med å planlegge treningskamper og turneringer for kommende sesong. Hjemmesiden vil bli oppdatert fortløpende, når vi får "spikret" ting.


•  HER finner dere en oversikt over hvilke spillere som har blitt tatt ut på satsingslaget kommende sesong.

•  HER finner dere en liste over trenere og støtteapparat. Denne vil oppdateres fortløpende når vi har fått flere brikker på plass.

•  HER finner dere en oversikt over treningstider. Disse er gjeldende ut året. Endringer kan forekomme og innkalling til treninger vil derfor fortsatt sendes ut på Spond fra uke til uke.