Nye trenere og ny sesong

Sprint(13.11.) På spillermøtet mandag kveld presenterte Roy trenerteamets tanker og opplegg for kommende sesong. Og mandag 18. desember blir det internturnering og foreldremøte.I dag har vi en spillergruppe på 38 flotte gutter som skal ivaretas på best mulig måte, og hele trenerteamet er opptatt av trivsel og fotballglede.


– Hos oss skal det være lite fokus på resultatet i kamper, det er spillernes utvikling som går foran. Det skaper resultater over tid. Vi skal ha det gøy med fotball og ha lærerike treninger. Det skal være samhold og kameratskap innad i 2005-laget. Vi skal trene sammen så langt vi får dette til, og skape et godt sosialt miljø, forteller Roy.Hjelpetrenerne Johan Lykke Trier (17) og Lars Verwegen (17) er et flott tilskudd til trenerteamet.


Johan går i 2. klasse på Kirkeparken videregående skole, allmenn studieretning med realfag. Han spiller for juniorlaget Elite 2 og har spilt i klubben siden han som barn startet med fotball.
 Lars spiller sammen med Johan på Junior 2 og går utdanningsløpet på idrettslinja ved Kirkeparken. Begge har som ambisjon å få gjennomført UEFA C-lisens i løpet av 2018.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

20171113ghTrenere
TRENERTEAMET: Johan (fra venstre), Roy og Lars før spillermøtet.

– På treningene skal vi trene mye i spill. Særlig etter jul blir det mer taktisk trening enn tidligere og vi skal alltid trene etter et tema. Frem mot jul skal vi trene sammen i en stor gruppe hvor antall grupper og sammensetningene kommer til å variere. Etter jul deler vi inn i to treningsgrupper, forklarer treneren.Forfall til trening skal meldes i god tid til Roy på 922 93 421 (SMS) - med navn og årsak.Kriterier for uttak til tiltak framover vil være oppførsel, holdninger, fremmøte og ferdigheter.Denne uken skal det tas ut to lag som skal spille treningskamper mot Ørn-Horten på Bellevue lørdag 18. november. Vi skal også prøve å få til en eller to treningskamper pr. spiller i løpet av november og desember.Mandag 18. desember blir det internturnering med premiering, her stiller trenerteamet som eget lag. Turneringen blir etterfulgt av et foreldremøte.

Etter jul blir spillergruppa delt i to, da vil Roy og Johan fungere som hovedtrener for hver sin treningsgruppe. Lars vil være innom som hjelpetrener på begge gruppene.Roy Johannessen er sportslig ansvarlig for 2005-årgangen.

Klikk HER for støtteapparatet.