Vellykket fotballgolf i Nesparken

Golf(20.8.) Det ble en spennende og morsom runde med fotballgolf i Nesparken. Etterpå vanket det kaker og popcorn til spillerne på Rødskjegg-scenen, og værgudene var heldigvis også invitert. En fin start på høstsesongen.

 

20170820ghFotballgolf11
GLEDE: Full jubel etter en skikkelig put for Jonas.


Kiwanis har en flott fotballgolf-bane i den fine byparken vår, og dette ble en hyggelig aktivitet som samlet gutta før fotballen setter inn for fullt. Konkurranse-instinktet var på plass fra første spark, og 32 superklare gutter og fire sporty trenere gjorde sitt til at det ble en strålende ettermiddag.
Hele gruppa ble delt i ni lag og gikk ut til hvert sitt hull, og på hull fem greide faktisk både Eskil og Ole hole-in-one. Da tallene ble summert ble det lag ni som gikk seirende ut av konkurransen. Gent, Håkon, Magnus S. og Richard greide runden på færrest spark, nemlig 119 - med god margin til neste lag på 125. Bra innsats!
En vellykket dag som ble avsluttet med bading med trener Geir My som kyndig badevakt.

En stor takk til Mona og Annikken som dro i gang det hele, og takk til kakebakere og medhjelpere for strålende innsats.

Klikk HER for flere bilder.

20170820ghFotballgolf12
SOLID: Ole og Eskil hadde gullfot og tok hole-in-one på hull fem.

20170820ghFotballgolf16
VINNERE: Gent, Magnus, Håkon og Richard tok runden med færrest spark.

20170820ghFotballgolf14
NAM-NAM: Flinke foreldre hadde bakt kaker til Trym og gutta.


Vi starter høstsesongen med sosialt samvær og fotballgolf for spillere og trenere i Nesparken til søndag. Oppmøte ved Rundhuset 14:00, - og så holder vi på i cirka to timer.

Det blir servert frukt og kake, og kanskje det til og med blir premiering. Deltakerne tar med egen ball og vannflaske. Mona og Annikken, som har tatt initiativ til denne hyggelige samlingen, vil gjerne ha litt hjelp fra noen kakebakere og noen som kan hjelpe til i parken. Gi beskjed til Annikken på sms 411 41 464.

Påmelding innen torsdag via gruppen vi har opprettet på Spond. Klikk HER hvis du fortsatt ikke er innmeldt.

Det er muligheter for bading etter golfen, men det må foreldrene selv være ansvarlig for, arrangementskomiteen har ikke anledning til å være badevakter.