Vi starter med Spond for korte meldinger og beskjeder

Spond(24.6.-25.6.-4.7. Oppdatert 5.8.) Vi legger opp til et felles kommunikasjonsverktøy for foresatte gjennom appen Spond og har opprettet en gruppe som heter «2005-gutta». Nylig hadde vi en varslingsrunde hvor det hadde vært fint om flere var på Spond. Vi oppfordrer derfor sterkt til innmelding og nedlasting.


Spond er en norsk utviklet tjeneste hvor man gjennom en app kan organisere forskjellige grupper. Spond tar seg av utsending av info gjennom enten SMS, e-post eller app. Man trenger ikke appen for å delta, men det er en stor fordel i forhold til en enklere utnyttelse og egen «opplevelse».
Støtteapparatet vil bruke appen til hastemeldinger ved for eksempel avlyst trening, eller andre omberamminger.
Et annet bruksområde kan for eksempel være hvis noen har fått feil treningsbukse hjem og tar bilde av den og legger ut en etterlysning.

Viktig presisering:
Gruppen «lever sitt eget liv» og styres ikke av støtteapparatet - alle kan publisere innlegg.
Nettsiden vår vil fortsatt være hovedkanalen for all informasjon rundt laget og direkte spørsmål til støtteapparatet skal fortsatt gå gjennom foreldrekontakten.

I din egen profil på appen kan du velge flere forskjellige kategorier for pushvarsler, eventuelt slå det helt av. Kontaktinfo på alle foresatte ligger i appen så det er også mulig med en-til-en meldinger hvis det er behov for det.
Vi kjører dette som en prøveordning, blir det vellykket kan vi utvide bruksområdene.

Hvis du vil at barnet ditt også skal få meldingene, legger du inn barnets telefonnummer også, - men det er kun foresatte som kan poste innlegg.

Klikk HER for Sponds åpningsside.
Klikk HER for hjelpeside.

For å delta i gruppen sender du en e-post merket «Spond» til Geir H: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Spillers fulle navn + ev. telefonnr.
Fullt navn på foresatt
Mobilnummer
E-post adresse

Slik:
Kasper B. Hansen 957905xx
Geir Hansen
92840171
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lone Hansen
41421774
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Når du er registrert vil du få en velkomstmelding.

Kjøreregler:
Vi melder forfall til en av trenerne på sms slik vi har gjort før. Du trenger altså ikke å skrive på Spond hvis du ikke kommer til en trening - du trenger heller ikke å skrive på Spond hvis du kommer. Grunnen til dette er at det blir veldig mange meldinger på de andre hvis «alle» skal si i fra om de kommer eller ikke. Husk at når alle er på Spond vil vi være 40-50 spillere og dobbelt så mange foresatte.

Noen ganger vil vi invitere til et «arrangement», og da vil vi be om tilbakemelding på om du kommer eller ikke.

Spond kan også benyttes for å sende melding en-til-en, og er for øvrig genial for å sende meldinger til bare noen i gruppa - for eksempel i forhold til kjøring til en kamp.
Slik: Velg symbolet for meldinger + ny melding + filtrer på gruppe, og velg de personene som skal ha meldingen.