Seriekamper uke 22 - Oppsummering

  • Edit

Uken startet med målkalas borte i Råde Idrettspark 2.pinsedag. Deretter fortsatte uken med to nye målkalas hjemme på Bellevue på onsdag. Totalt scoret vi hele 55 mål i våre tre kamper, og vil slapp ikke inn flere enn 9. Nok en gang må vi spille alle tre kampene med en mann mindre på banen, men det ser ikke ut til å stoppe våre supergutter. I skrivende stund er vi dermed fortsatt ubeseirede og tabellen ser nå slik ut:
Sprint Ramberg  10  9  1  0  119-42  28


Råde Rød - Sprint Oransje  (2- 12)  3- 25
Spillere: Isak, Jonas, Trym BK, Bendik, Baba Noah, Julian og Sander (2006) 
Keeper: Sander
Mål: Julian x12, Jonas x6, Trym BK x4 og Isak x3
Assists: Isak x6, Bendik, Trym BK, Jonas og Julian 
Rapport: Veldig stor nivåforskjell på lagene førte til at denne kampen aldri ble spennende. Men mye godt angrepsspill og gode pasningskominasjoner var likevel gledelig. Jonas sin lillebror, Sander, fikk sin debut og stod en meget god kamp mellom stengene. Isak satte ny lagrekord med hele seks målgivende pasninger i en og samme kamp.

Sprint Hvit - Rygge Mix  (10- 1)  20- 3
Spillere: Julian, Magnus, Erlend, Sebastian S, Jarik, Noah og Trym AH
Keeper: Noah og Trym AH
Målscorere: Julian x13, Trym AH x3, Magnus x2, Erlend og Jarik
Assists: Erlend x4, Trym AH, Magnus, Sebastian S, Jarik og Julian
Rapport: Supergutta leverte nok en kjempekamp både offensivt og defensivt. Alle spillerne fulgte vår kampplan til punkt og prikke i 2 ganger 20 minutter. Taktisk var vi suverene og faste situasjoner som utspill fra keeper og innkast ble utført til toppkarakter. Når også duellspillet var i verdensklasse denne onsdagskvelden, ble vi rett og slett ustoppelige. 

Sprint Blå - Ekholt Blå  (5- 2)  10- 3
Spillere: Trym BK, Håkon, Adrian, Helge, Ahil, Oliver G, Oliver Z og August
Keeper: Oliver G
Målscorere: Trym BK x7, Ahil x2 og Oliver Z
Assists: Adrian x3, Ahil x2 og Trym BK x2
Rapport: Veldig god innsats av alle guttak. De var dessuten veldig flinke til å respondere på beskjeder gitt fra sidelinjen. Gutta skal også ha honnør for å holde riktig fokus etter kampen der godt spill og forsøk på pasningsfotball var viktigere enn antall mål og resultat. Bra gutter! Morsomt at Oliver Z endelig fikk sin debutscoring og ikke minst at Adrian stod frem som en playmaker i særklasse med sine 3 målgivende pasninger.