Seriekamper 21 - Oppsummering

Denne uken var to av våre lag satt opp mot hverandre. Vi arrangerte derfor en treningskamp slik at alle gutta skulle få kamptrening denne uken også. Vårt siste lag dro ut til Saltnes for å bryne seg på et meget godt Rådelag. Gutta våre leverte nok en gang varene, og vår gode resultatrekke fortsetter.
Tabellen ser nå slik ut:
Sprint Ramberg  7  6  1  0  64-33  19

Råde Hvit - Sprint Hvit  (1- 2)  5- 9
Spillere: Sebastian H, Oliver G, Sebastian S, Trym BK, Julian og Erlend
Keeper: Oliver G og Sebastian H 
Målscorere: Julian x6 og Trym BK x3
Assists: Erlend x2, Trym BK x2 og Julian
Rapport: Det var Råde som kom best i gang, og de ledet 1-0 lenge. På tampen av den første omgangen scoret vi imidlertid to raske mål, slik at vi kunne gå til pause med en ettmålsledelse. I pausen ble vi enige om en del taktiske valg, og det var morsomt å se hvordan gutta responderte etter hvilen. Det tok ikke lang tid før vi hadde en firemålsledelse, og nok en gang måtte spille med en spiller mindre på banen. Men selv i undertall fremstod heltene fra øya som det beste laget. Sebastian S hadde en fantastisk flott i forsvaret og ryddet opp i bortimot alt som kom hans vei. Det var også imponerende at vi stod distansen ut i tropevaren, selv med kun en spiller på innbytterbenken denne gangen.

Sprint Oransje - Sprint Blå  (1- 5)  5- 8
Spillere Oransje:
Magnus, Bendik, Erlend, Helge, August, Magnus, Håkon og Trym AK
Keeper Oransje: Magnus og Helge 
Målscorere Oransje: Trym AK x4 og Magnus
Assists Orange: Magnus
Spillere Blå: Isak, Jonas, Oliver Z, Baba Noah, Noah, Ferdinand og Jarik
Keeper Blå: Ferdinand og Jonas
Målscorere Blå: Isak x6, Jonas og Jarik
Assists Blå: Oliver Z x2 og Jonas
Rapport: Flott treningskamp mellom gutta hvor lagene hadde hver sin omgang. Sjansestatistikken endte vel omtrent 15-15 og alle gutta la ned en fin innsats for dagen. Det var morsomt å observere den store fremgangen som enkeltspillere viser for tiden. Dette lover bra for fortsettelsen.